Seminarii - Conferinte - Training

In atentia dnei/dlui Abonat  -

 

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Bucuresti, 29.4.14 13:35

Seminarii • Conferinte • Training

image dsc

Sarbatori fericite!

 

Dragii mei,

Iarna tocmai si-a intrat in drepturi in capitala cu surle si trambite. Se pare ca ne vom bucura de sarbatori cu  zapada. Sunt atat de frumoase sarbatorile de iarna cu ninsoare, nu-i asa? Cand ma gandesc ca anul trecut nu a cazut niciun fulg de nea pana dupa Sfantul Ioan! Parca lipsea elementul de senzatie din peisajul Craciunului. 

Oare cum ar fi sa petreci Craciunul si Revelionul intr-o insula exotica cu soare, nisip, plaja, valuri? V-ati gandit la asta? 

Acum este un trend sa pleci de la frig la cald cand vin sarbatorile. Toate agentiile de turism promoveaza oferte de travelling in locuri exotice. Eu nu am incercat o astfel de experienta, dar as vrea. Cum sunt friguroasa de fel, m-ar incalzi o vacanta de genul acesta, dar nu cred ca as simti la fel atmosfera sarbatorilor.

Daca vreunul dintre dumneavoastra are astfel de planuri, eu va urez calatorie placuta. Inainte de asta va astept cu bratele deschise la ultimul eveniment Rentrop & Straton din acest an: Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate din 17 decembrie 2012. Locatia nu e un secret: ca de obicei gazda noastra este Hotelul Crowne Plaza!

 


Nu ratati


ian
15
Seminar Concedierea Angajatilor
15 ianuarie 2013, Bucuresti, Centrul de Conferinte al Hotelului Crowne Plaza, Sala Orhideea
13 locuri disponibile
ian
16
16 ianuarie 2013, Bucuresti, Centrul de Conferinte al Hotelului Crowne Plaza 40 locuri disponibile

Articol

Va asteptam luni, 17 decembrie 2012 , la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, la cea de-a 51-a editie a  Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate organizat de Rentrop & Straton!

Mai multe ›


 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele Infotva pe:

flux rss arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata