Seminarii - Conferinte - Training

In atentia dnei/dlui Abonat  -

 

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Bucuresti, 29.4.14 13:35

Seminarii • Conferinte • Training

image dsc

 

Remember

Seminarul National de Legislatia Muncii, RENTROP & STRATON, Eforie Nord

Dragi cititori,

Este un paradox sa asociem o clipa de fericire cu o lacrima? Puneti-va aceasta intrebare. Poate veti gasi acelasi raspuns sau poate altul, in randurile de mai jos.

Convingerea mea: nu, nu este un paradox... Putem plange cand avem un moment de bucurie. Suntem niste fiinte atat de complexe, cu reactii nebanuite.  Eu asociez o lacrima cu o picatura de apa. Daca as fi intr-un desert, mi-as dori sa sorb acea picatura de apa. Cum apa e puterea vietii, pentru mine, lacrimile sunt eliberarea sufletului, dorinta lui de a merge mai departe sau, de ce nu, pasii timizi pe curcubeul fericirii…

O floare este fericita pentru ca a fost udata de stropii de roua, in zorii diminetii. Ei sunt lacrimile florilor si le aduc fericirea. Nu-i asa ca atunci cand vedeti o floare in toata splendoarea ei, vi se lumineaza chipul si parca ziua e mai frumoasa? Asa cred: lacrimile ne pot face fericiti. De aceea va invit sa plangeti de fericire in cele mai frumoase momente!

Nu fara legatura cu acest subiect, va invit din nou sa obtineti OK-ul de participare de la superiorii dumneavoastra la evenimentul lunii iunie: Seminarul National de Legislatia Muncii, organizat de RENTROP & STRATON, in perioada 28-30 iunie 2013, la Eforie Nord, Hotel Europa****!

Zi minunata sa aveti, calda si limpede ca o lacrima de fericire!

Ioana Teodorescu

Asistent Departament Seminarii & Evenimente RENTROP & STRATON

 


Nu ratati


IUN
28
28 iunie 2013 - 30 iunie 2013, Eforie Nord, Hotel Europa****
32 locuri disponibile

 

Trimiteti si prietenilor dvs. articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele pe:

 arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata