Seminarii - Conferinte - Training
   

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Bucuresti, 29.4.14 13:35

Seminarii • Conferinte • Training

image dsc


Cum sa nu omori un cires

Cum sa nu omori un ciresA fost odata ca niciodata un cires. Cand ne-am mutat in apartamentul in care stam si astazi, abia inchideam ferestrele. Crengile lui ne invadau casa in fiecare zi. Trotuarul era mereu patat de fructe, vara - la fel si masina parcata sub fereastra. Copiii se urcau cateodata in el dupa cirese, dar erau mici-mici si rosii. Ciresul din fata blocului meu era aproape salbatic.

In scurt timp a "explodat" industria aparatelor de aer conditionat. Au inceput sa apara cutii pe peretele blocului. Intr-o vara, vecinul de la parter si cel de la 3 si-au montat aparate de aer conditionat. Ciresul a inceput sa oboseasca. Urmatoarele doua veri i s-au uscat cateva ramuri. Imi amintesc ca ma intorceam acasa seara de la serviciu si evaluam starea ciresului meu.

Povestile astea cu stratul de ozon care se subtiaza, cu topirea calotelor glaciare si cresterea temperaturii ar fi mai usor de inteles daca am ridica toti capul, sa privim ciresul din fata blocului. Poate ca si-ar aprinde mai greu fumatorii o tigara, daca ar vedea cum poate sa moara un cires.

Peste inca un timp si-a montat aparat de aer conditionat si vecinul de la 1, iar ciresul s-a uscat TOTAL in 3 saptamani. Un cires cat casa. Cat blocul, de fapt. Se afla - nu-i asa - la locul nepotrivit. L-au invadat oamenii, in loc ca acestia sa se lase invadati de el.

Din nou vara asta au inceput caldurile. Deschid fereastra si privesc puiul de salcie de sub ea. La noapte suntem din nou impreuna: eu si cele 40 de grade din camera mea. Si da, asa este, nici vara asta nu-mi pun aparat de aer conditionat. Vreau sa exersez cum sa nu omor un cires.

Cu drag,
Liliana Grigore
Manager Departament Seminarii Rentrop & Straton


Nu ratati


17 iulie 2012, Bucuresti, Hotelul Crowne Plaza, Sala Primavera 19 locuri disponibile
19 iulie 2012, Bucuresti, Sala Primavera, Hotelul Crowne Plaza (Bd. Poligrafiei, nr.1) 29 locuri disponibile
07 Septembrie 2012, Centrul de Conferinte Sitraco Bucuresti, bd. Natiunile Unite nr.4, bl.107A, et.1 10 locuri disponibile

Daca nu aveti timp sa va deplsati in sala de seminar, am pregatit pentru dvs

Seminarul Online " Timpul de munca intre teorie si practica "
!

Rezervati acum participarea dvs. la acest eveniment care se anunta unul extrem de interesant prin tematica discutata. Necunoastere sau intelegere gresita faciliteaza dezastrul: amenzi si procese in instanta va seaca la propriu buzunarul. Seminarul online va ofera tocmai protectia de care aveti nevoie! Numarul limitat de participanti – doar 20 – pentru desfasurarea in bune conditii a webinarului, face ca obtinerea unui loc sa fie dificila.

Mai multe ›


 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele pe:

flux rss arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata