Seminarii - Conferinte - Training
   

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Bucuresti, 29.4.14 13:35

Seminarii • Conferinte • Training

image dsc

Mic dejun fara cutit si furculita

Mic dejun fara cutit si furculita
Ai incercat vreodata sa mananci o rosie, fara sa te ajuti de furculita si cutit?
Iti scoti camasa business, dupa ce vii de la munca, te pozitionezi deasupra chiuvetei si musti. E preferabil sa alegi, dintre toate, o rosie prunisoara lunguta, foarte coapta si fara veleitati de poama occidentala.
Uau! E dulce, o savurezi si te tragi la timp in spate, inainte sa-ti curga 2 picaturi pe gat. Are gustul legumei adevarate si gandul iti zboara cativa ani - cam multi - in urma.
Eram copil si m-am hotarat cu sora-mea sa vedem rasaritul, cativa ani inainte de ‘90. Pustoaice de Eforie-Sud.
Ne trezim la 4.30 si plecam in semiintuneric catre malul marii. Gunoieri, cameriste cu ziua, receptionere incercanate, gospodine obsedate de maturatul trotuarului... Pe drum ni se pare ca se face cam repede lumina, asa ca o luam la fuga, sa nu pierdem momentul.
Bineinteles ca am mai asteptat un timp cu fundul intr-un nisip umed, alaturi de alti cativa nebuni sau romantici - depinde cum o iei. Nu-mi mai amintesc cat de frumos a fost, probabil ca peisajul mi-a ramas pe retina. Habar n-am. Doar ca s-a suprapus cu alte trairi frumoase - pana la urma am copilarit la mare si am avut de unde aduna imagini.
Ce imi amintesc insa cu siguranta este intoarcerea acasa. Eram lesinate amandoua de foame, si eu, si sora-mea. Nu voiam sa trezim toata casa, asa ca am scotocit intr-un dulap ca pisicile si am gasit doar atat: napolitane si rosii.
Si-am mancat napolitane si rosii cu o pofta de nedescris. Mai departe nu pot sa-ti povestesc, poate iti mananci sandvisul in timp ce-mi citesti editorialul... De atunci rasaritul il asociez cu napolitanele si cu rosiile, oricum ar fi.
E drept si ca rosiile, mai ales cele prunisoara, au un gust special, de cate ori musc din ele, fara cutit si furculita. Un gust de tinerete, inconfundabil.

Cu drag,
Liliana Grigore
Manager Centru de Servicii
Departamentul Seminarii si Evenimente Rentrop & Straton
www.seminarii.ro


Nu ratati


08 Septembrie 2012, Centrul de Conferinte Sitraco Bucuresti, bd. Natiunile Unite nr.4, bl.107A, et.1 10 locuri disponibile
13 Septembrie 2012, Bucuresti, Centrul de Conferinte al Hotelului Crowne Plaza (Bd. Poligrafiei, nr.1), Sala
Primavera
28 locuri disponibile
16 Octombrie 2012, Bucuresti, Centrul de Conferinte al Hotelului Crowne Plaza (Bd. Poligrafiei, nr.1) 33 locuri disponibile

Feedback clienti


Peste 2800 de clienti ai Seminariilor Rentrop & Straton confirma, prin feedback-urile transmise, calitatea acestor evenimente si competenta profesionala a consultantilor Rentrop & Straton.

Ne bucuram sa imbunatatim, in continuare, modul de desfasurare al Seminariilor Rentrop & Straton.

Va multumim!

Mai multe ›


 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele pe:

flux rss arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata